logo Bamboo Baby & Spa

Cryolipolyse

Een momentje voor jezelf.

In onze speciaal ontworpen ruimte binnen de baby spa bieden we Cryolipolyse behandelingen aan, ook wel bekend als vet bevriezen.

Voordelen van
Cryolipolyse

Een cryolipolyse kuur biedt een snelle en pijnloze oplossing voor als je na de zwangerschap weer snel lekker in je vel wil zitten, maar nét niet van dat ene vetrolletje af komt.
Met de Cryolipolyse technologie wordt jouw vet lokaal verwijderd. Een verdoving of operatie is niet nodig. Het resultaat is definitief en de behandeling is pijnloos en eenvoudig.

Vet bevriezen is een bewezen en veilige methode die wereldwijd wordt toegepast. Door lokaal de huid met daaronder de vetcellen sterk te koelen op een temperatuur van -9 C, kristalliseren de vetcellen op die plek.
De vetcellen breken daardoor af en worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Na zo’n 3 tot 5 weken zie je al het eerste resultaat!

Vet bevriezen gebeurt op een lokale plek. Precies waar jij het weg wilt hebben.
Dat kan op elke plek zijn; vanaf je kin tot en met je bovenbenen.

In een gratis consult adviseren we je graag vrijblijvend over de resultaten die je kunt verwachten bij het aantal freeze-behandelingen. Om het maximale resultaat te behalen kunnen er soms meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van je wensen, en van het te behandelen gebied.
Boek je meerdere afspraken tegelijk dan kun je bij ons gebruikmaken van een stapelkorting:

Enkele behandeling €250,-

Dubbele Behandeling €350,-

Drie behandelingen €450,- (Maximaal resultaat!)

Clatuu logo

360⁰ koeling

Het unieke aan de Clatuu is dat er gebruik gemaakt wordt van 360º technologie. Dit houdt in dat de huid in een vacuümkop gezogen wordt en de lichaamszone rondom gekoeld wordt. Hierdoor ontstaat er op elk gebied dezelfde diepe koeling en dit resulteert in betere resultaten. De kou vervliegt dus niet, waardoor door behandeling effectiever is en het resultaat beter wordt.

Clatuu 360
Clatuu 360 1

Constante koeling tot -9⁰C

Om vetcellen daadwerkelijk af te kunnen breken (dit heet apoptose), moeten de vetcellen een temperatuur onderde 4 graden Celsius bereiken. Om dit voor elkaar te krijgen is een krachtig apparaat nodig die deze temperatuur kan bewerkstelligen. De Clatuu 360 kan op de huid koelen tot -9 graden Celsius. De huid houdt echter de kou tegen, als een soort ”beschermlaag”. Toch wordt er in de vetcellen een temperatuur onder de 4 graden Celsius bereikt, waardoor er daadwerkelijk apoptose ontstaat.

Twee zones tegelijk behandelen

In tegenstelling tot andere apparaten, kun je met de Clatuu 360 twee zones tegelijk behandelen. Doordat het apparaat beschikt over twee handstukken, zal de behandeltijd korter zijn. Het gebruik van twee handstukken tegelijk gaat niet ten koste van het resultaat, maar zorgt er alleen voor dat je efficiënter te werk kunt gaan.

Clatuu-behandelkoppen
logo Bamboo Baby & Spa

Boek hier een afspraak bij Bamboo

Ben je benieuwd? Plan dan gemakkelijk online een afspraak in.