logo Bamboo Baby & Spa

faq cryolipolyse

Alle vragen staan hier uitgelegd op een rijtje. Staat jouw vraag er niet bij neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Werk jij hard aan een beach body, maar wil dat laatste randje vet maar niet verdwijnen? Of merk je dat je na de zwangerschap plaatselijk meer vet hebt opgebouwd?
Met sporten en diëten kun je soms moeilijk dat ene bepaalde deel aanpakken.
Een cryolipolyse behandeling biedt dan de uitkomst.

Voor we de behandeling starten maken we foto’s en tekenen we het gebied af waar de behandeling moet plaatsvinden. Je neemt plaats in de behandelstoel en we plaatsen de behandelkop, een applicator die aan het cryolipolyse apparaat is verbonden op het afgetekende gebied. Deze zuigt de huid vacuüm en koelt de vetcellen intensief waardoor ze bevriezen en later door het lichaam worden afgebroken.

Een behandeling in vet bevriezen is geschikt voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder. Of je nu alleen dat laatste randje vet op je buik weg wilt hebben, de onderkin die je stoort, of de lovehandles. Het is mogelijk zolang jouw BMI niet hoger als 32 is.

Tijdens een consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.
Je weet daarna precies of vet bevriezen iets voor jou is, en hoe het gewenste resultaat het best bereikt kan worden.

Gemiddeld zie je het eerste resultaat binnen 3 tot 5 weken na de behandeling.

Om goed te kunnen zien welke resultaat je hebt behaald na een behandeling maken we vooraf een foto.

De behandeling doet geen pijn en er is ook geen verdoving nodig.
De huid kan na de behandeling wel wat beurs aanvoelen en kan soms wat rood zijn of een blauwe plek tonen, maar dat trekt snel weer weg.

Dat verschilt per persoon. Tijdens het consult kunnen we aan de hand van je wensen en het gewenste resultaat een persoonlijk advies geven.
Gemiddeld wordt het beste resultaat behaald na ongeveer 3 behandelingen.

Heb jij een vraag die er niet bij staat in het rijtje dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen op 055-203 22 31 of ons een mailtje sturen naar hello@bamboo-spa.nl

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

logo Bamboo Baby & Spa

Boek hier een afspraak bij Bamboo

Ben je benieuwd? Plan dan gemakkelijk online een afspraak in.